Monday, January 5, 2009

Azam baru 2009

Salam sumer...pepagi ni aku mmg biasanyer akan bukak blog kawan2 baik aku... aku nengok masing2 ade je azam.... akupun ade....ni ha azam aku..


1. Aku nak sentiasa jadi isteri solehah dan selalu membahagiakan suamiku...ahaks
2. Aku nak perbaiki diri dengan ilmu agama, solat tamau tinggal dan sentiasa mentaati suruhanNya dan menjauhi laranganNya
3. Nak sama-sama hubby untuk majukan bisnes yang ada. Aku akan jadi penyokong buat suamiku...
4. AZAM UTAMA AKU NAK AIN BOLEH MEMBACA DENGAN LANCAR TAHUN NI. BAHASA MELAYU, INGGERIS DAN IQRA'
5. Amirul boleh mengenal huruf, nombor dan sedia utk sekolah tahun 2010
6. Aku nak diet...bole tak.. bole la.... paling tidak pun aku tetap cergas dan mendapat kesihatan yg baik


Takat ni je yang terlintas dalam fikiran aku.. kot ade lagik tu tayah update la yer... hihihihi..

2 comments:

^arween^ said...

kak ani eh?
wahh tak sangka ade blog
bleh eh saya add link blog akak kt blog saya :D

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

Bole je dik.... tapi akak nih tengah pikir ko ni junior yg mana yer... tak leh recall rupa ko nih...hehhehehehe