Thursday, June 4, 2009

Panas..panas..

Panas ekk kebelakangan nih..aku anak beranak pun dah dekat 2-3 malam tido kat hall... aku lama dah merengek..cheh merengek tuh...nak pasang aircond..so, setelah sekian lamanyer cik abang benarkan juga..

Tadi balik kejap pasal cina pasang aircond naksampai umah dah...kodri lak kuar ke kebun... maka dah pasang tapi kami pasang kat hall. Umah tu kan kecik, kami beli aircond power besar sikit so keadaan umah tak la panas sangat..


Tapi masak le nak bayau bil sok tuh...

3 comments:

paij188 said...

hahah.. panas ye? kak ani try la duduk sini, sgt la panas kerana summer sudah bermula.. bygkan summer padang pasir nih.. everyday tempreture x kurang 45 degree.. huhuhu.. masak weh! nk tunggu winter nih rasenye dragging giler..

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

Haah..adik akak balikdia kata mmg tahun ni panas giler...nearly 50 degree. Aduhai..tak kuar rumah laaaa

paij188 said...

kak, ape nama adik akak? keje company ape ye? duk area mana? mana la tau kitaorg leh carik die lak. adik akak laki ke pompuan? kitaorg kuar umah ptg2, sampai la ke mlm.. tghr ko xpek la nk kuar.