Thursday, June 4, 2009

Panas..mmg aku tengah panas dalam nih..

Ni adalah entry sentap..

Biol punyer officer..cam bagus..porah. Aku adalah hangin bila orang set appointment awal pastu bila sampai time dia kata dia set waktu lain. Mmg mulut ko la yg set ngan aku meeting tu kul 3.00..tetiba lak ko kata ko buat app kul 3.30...wak lu..tu dah sentap sekali pasal kene jawab ngan bos...

Pastu kalo ko dah tau ko sibuk main cancel2 last minit ke... wah manyak cantik muka ko. Dah la ko nak cancel app. ko terus jumpe bos aku..aku depan mata ni ko tak reti nak inform same ke..mmg ko nak carik gaduh ngan aku ni. Mintak mahap le aku nak berbaik bertepuk tampo ngan ko lepas ni....SORRY NAIK LORI.. ko mainkan aku 2 kali arini ehh...nanti ko..ni didih2 darah aku nih....

2 comments:

paij188 said...

masa time kje dulu selalu gak kna camtu kak ani.. memang sentap betul. sabo je. kak ani, saya balik mesia, 20hb ni. 27 or 28 hb nk wat kenduri baby. nk jemput kak ani, mintk no hp leh x? bole calling2.

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

okeh.. 016-9090001. 28hb akak ade jemputan kat seremban. nanti awakcall yer...