Thursday, December 16, 2010

Rezeki Allah sempena tahun baru

Salam..

Lama sungguh tak update blog, sampai makan tahun. Bukan ape tahun 2010 adalah tahun yg sangat2 mencabar. Sejak tukar jabatan ni kerja adalah 6xganda berbeza, 6 x ganda sibuk juga. Dahla begitu di opis baru juga ada banyak isu yg terjadi..maka malas sungguh nak berblog selain baca blog orang.

Baru2 ni sehari sebelum cuti awal muharam singgah farmasi...beli pregnancy test. Balik rumah apa lagi..terus cek dan muncul juga 2 line tu..yahooo... positif pregnant.

minggu ni masuk 9 minggu pregnant. Macam biasa bila pregnant walau tak mabuk tapi akan hilangla selera makan.. tengok lauk pun mual, bau kantin pun mual..beli nasik makan separuh dah takleh telan. Makanyer badan rasa tersangat lemah...Indahnya dugaan mengandung kan....

2 comments:

jesnita_ns said...

Baby pembuka 2011 ni anie antara kengkwn kita..who's next??

The Juggling Queen said...

congrats kak ani. psni rajin2 update k. Take Care.